lørdag den 26. maj 2012

Kreative projekter...med soleksem..

Okay... Nok har jeg fortalt, at jeg er et sommerbarn, og at jeg elsker det skønne vejr, men hvad jeg ikke elsker ved sommeren er min soleksem.... Puh ha- det er bare så slemt i år! Mine arme er helt røde, og de klør så frygteligt- ja, man skulle næsten tro, at jeg havde pest, men heldigvis har jeg fået noget stærkt creme imod det.. Så er sommeren måske alligevel reddet;)

Så når man ikke kan være ude hele dagen, så må man jo lave noget indenfor, og så er det jo skønt, at have nogle kreative projekter at gå i gang med.
Jeg har fået nogle bestillinger på rosespænder, som jeg har siddet og lavet. Derudover har jeg også lavet nogle til mig selv, og så har jeg eksperimenteret lidt med at sy roser på hårelastikker.

4 kommentarer:

 1. hvor er jeg glad for at se du får bestillinger på dem.. Det betyder jo de er en succes.. Du er et naturtalent..

  Lone

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du prøvet at sætte et rundt stykke filt mellem rosen og hårelastikken? (altså rose - hårelastik - filt) gjordet det vist ikke så nemt at forstå :). Godt at se, at du har det bedre.

   Slet
 3. Kan altså ikke helt finde ud af det her. Havde skrevet at jeg synes de var så flotte, men ville tilføje noget, og endte med at slette...... ja de gamle mennesker..... :)

  SvarSlet