onsdag den 30. maj 2012

Sidste skoledags julemand


Så er det snart sidste skoledag!!

Jeg har ikke gået i skole siden oktober måned sidste år pga. min anoreksi, så da snakken begyndt at gå på sidste skoledag, var jeg ikke helt sikker på, at jeg ville deltage. Jeg havde ærligt talt lidt svært ved at se mig selv dukke op på skolen efter et års fravær i et eller andet fancy kostume, men efter lidt overtalelse og en lang diskussion med mig selv, bestemte jeg mig for, at jeg også vil deltage på fredag! Nok har jeg ikke været der så meget i dette skoleår, men det tager ikke de 9 forrige år fra mig på den skole. Jeg føler, at det er lige så meget min sidste skoledag, som det er alle de andres.
For mig er det også en lidt symbolsk dag på, at jeg ligger den del af mit liv fra mig, og er klar til at starte på en frisk.

En anden ting, som drev mig til, at deltage på fredag er en lille pige, som jeg igennem de seneste år har passet. Hun er en skøn pige, og hver gang vi har talt om sidste skoledag, har jeg gentagene gange måtte lovet hende, at der på min sidste skoledag venter hende en KÆMPE pose karameller. Nu har hun ventet på den pose de sidste to år, så selvfølgelig vil jeg da ikke skuffe hende! :)
Jeg fik lige lyst til at gøre lidt ekstra ud af hendes karamel pose, så her er hvad jeg fik ud af et stykke bagepapir, bånd og sytråd:)


3 kommentarer:

 1. godt for dig at du tager afsted, for ja! det har jo været din skole de sidste mange år. Super sødt med karamelllerne, er sikker på det bliver et hit.
  God fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Mange tak- ja, man går aldrig helt galt i byen med børn og karameller;)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig skal du holde sidste skoledag..

  Det skal nok blive en uforglemmelig dag.. Ingen tvivl om det.. og ja, B.... bliver så glad for de dejlige karameller... spændt på hvordan det går med det.. Det må du lige fortælle mig om...

  Hvis du skal klædes ud, så ser jeg gerne billeder... Det villle være sjovt..

  Rigtig god dag..
  Lone

  SvarSlet